Mies halusi tänä viikonloppuna syödä pihviä. Niinpä hän paistoi meille naudan sisäfileestä sellaiset. Minä tein lisäkkeeksi kermaperunat. Pihvit olivat ihan hyviä, mutta pikkuisen liian kuivia. Uunissa hauduttamisen olisi voinut jättää pois ja paistaa ne vain pannulla. Vinkkiä pihvin paistamiseen on otettu Ruokalan sivuilta.

Pihvin kanssa tarjolla myös paistettuja sipuleita ja eilistä perunasalaattia.
1461250.jpg

Kermaperunat maistuivat hyvälle.

1461259.jpg

1 kg suikaleperunoita
4,5 dl ruokakermaa
1 dl rasvatonta maitoa
aromimaustetta

Laita perunat vuokaan. Lisää sekaan kerma-maito-mausteseos. Paista 225 asteessa 20 minuuttia. Pienennä lämpö 190 asteeseen ja paista perunoita vielä 30 minuuttia.