maanantai, 10. maaliskuu 2008
Kirsikkaleivät
200 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
1 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
Voiteluun
muna
Pinnalle
1 dl pikkuleipätaikinaa
2 dl kookoshiutaleita
Koristeeksi
Punaisia kirsikoita
Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna ja tämän jälkeen yhteen sekoitetut kuivat aineet. Jähmetä taikinaa kylmässä tunnin ajan. Ota taikinasta erilleen 1 dl ja sekoita sen joukkoon kookoshiutaleet. Kauli lopputaikina jauhoja apuna käyttäen ohueksi levyksi. Ota levystä muotilla pikkuleipiä. Voitele munalla ja ripottele päälle kookostaikinaseosta. Laita pikkuleipien päälle puolitetut kirsikat. Paista 200 asteessa keskitasolla noin 10 minuuttia.
Kommentit