Kaiken reissuruoan jälkeen päästiin viimein eilen syömään kotiruokaa.


1805154.jpg

7 dl pennepastaa
400 g jauhelihaa
1 tl pizzamaustetta
500 g tomaattimurskaa
1 sipuli
1 lihaliemikuutio
2 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
1 rkl vehnäjauhoja
1 pss mozzarellajuustoraastetta

Keitä pasta. Ruskista jauheliha. Lisää jauhelihan joukkoon mausteet, tomaattimurska, sipuli ja liemikuutio. Anna kiehua viitisen minuuttia. Laita kattilaan kerma, maito ja vehnäjauhot. Kiehauta koko ajan sekoittaen. Lisää juustoraaste. Kaada puolet pastasta voideltuun vuokaan, lisää puolet jauhelihaseoksesta ja lopuksi puolet maitokastikkeesta. Lisää loput aineet kerroksittain kuten edellä. Paista 225 asteessa 30 minuuttia.