Kummitäti teki kummitytölleen "rintetta-kakun". Ohje on napattu Perhekerhon sivuilta.

1774812.jpg

Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte ja koristelu:
0,5 dl laimennettua tiivistemehua
5 dl Flora vispiä
1 banaani
2,5 rkl sokeria
100 g valkosuklaata
Tuoreita mansikoita

Pohja:

Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Vaahdota munat ja sokeri ja sekoita jauhoihin. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Paista kakkupohja uunin alatasolla 175 asteessa n. 30-45 minuuttia kunnes pinta ruskistuu.

Halkaise jäähtynyt kakku ja kostuta pohjat mehulla. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja mausta sokerilla. Ota 1/3 vaahdosta täytteeksi ja soseuta joukkoon 1 banaani. Raasta jääkaappikylmä suklaalevy karkeaksi raasteeksi ja sekoita noin puolet raasteesta täytteeseen. Levitä täyte toiselle puolikkaalle ja nosta toinen puolikas päälle.

Levitä loput Flora vispit kakun pinnalle ja ripottele päälle valkosuklaata. Pinoa osa mansikoista keoksi kakun keskelle ja asettele loput mansikat halkaistuina koristeeksi kakun reunoille.