tiistai, 18. maaliskuu 2008
Lohivoileipäkakku
1 iso paketti paahtoleipää
Täyte:
200 g savulohta
1 tuubi lohipasteijaa
8 rkl kurkkusalaattia
1 tuubi majoneesia
4 rkl tilliä
Kostutus:
4 dl kalalientä
Päällinen:
1 tuubi majoneesia
200 g kylmäsavulohituorejuustoa
Koristeina esim. viinirypäleitä, ananasmurskaa, kurkkua, tomaattia, kiinankaalia, juustoraastetta,
paprikaa ja persiljaa
Valmista ensin täyte. Viipaloi lohi ja sekoita joukkoon lohipasteija, kurkkusalaatti, majoneesi ja tilli.
Kostuta leivät kalaliemellä märiksi. Lado leivät haluamaasi muotoon. Levitä täytettä ja kokoa kakku. Anna vetäytyä seuraavaan päivään. Tee kuorrutus sekoittamalla majoneesi ja tuorejuusto. Levitä kakun päälle. Koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit