perjantai, 8. elokuu 2008
Al Capone
Pohja:
2 dl vettä
15 g hiivaa
5 dl pizzajauhoja
Täyte:
500 g tomaattimurskaa valutettuna
3 valkosipulin kynttä
2 rkl oreganoa
1 rkl pizzamaustetta
1 tl mustapippuria
500 g kinkkusuikaleita
2 tlk valutettua ananasmurskaa
150 g Aura-juustoa
3 dl juustoraastetta
Liuota kädenlämpöiseen veteen hiiva. Lisää jauhot ja alusta. Kohota taikina kaksinkertaiseksi. Kauli taikinasta pellin kokoinen pizzapohja. Kohota pohjaa puolisen tuntia. Valmista taikinan kohotessa tomaattikastike. Kaada tomaattimurska valumaan siivilään. Sekoita valutetun murskan joukkoon mausteet. Valuta myös ananasmurska. Levitä tomaattikastike kohonneelle pizzapohjalle. Ripottele päälle kinkkusuikaleet, ananasmurska, murusteltu Aura-juusto sekä juustoraaste. Paista 250 asteessa 12-15 minuuttia.
Kommentit