Tänään kuumana päivänä, uintireissun jälkeen, syötiin lounaaksi kevyttä ja raikasta kanasalaattia.

1701645.jpg

300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
3 siivua vaaleaa leipää
1 ruukku tammenlehväsalaattia
100 g kirsikkatomaatteja
0,5 kurkku
pala purjoa
100 g salaattijuustoa
kastike:
0,5 dl appelsiinimehua
0,25 dl rypsiöljyä
0,5 rkl viinietikkaa
1 tl sokeria
0,5 tl sitruunapippuria

Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja jäähdytä. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Kuutioi leipä ja paahda sitä kuivalla pannulla pari minuuttia. Kuutioi kurkku, puolita kirsikkatomaatit, revi salaatti ja siivuta purjo. Laita aineet salaattikulhoon. Kaada kastike salaatin sekaan.