Tämä piirakka oli taivaallisen hyvää.

*****

1652249.jpg

150 g margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
1,5 dl mannasuurimoita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g maitorahkaa
Täyte:
125 g maitorahkaa
200 g Sunnuntai Vanilja -tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta
1 kananmuna
1 dl sokeria
4 raparperin vartta
2 rkl perunajauhoja

Pilko raparperit ja laita kulhoon. Lisää perunajauhot ja 0,5 dl sokeria, sekoita. Vaahdota pohjaa varten margariini ja sokeri. Lisää kananmuna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Kaada lopuksi maitorahka sekaan. Sekoita täytteen maitorahka, tuorejuusto, kananmuna ja 0,5 dl sokeria keskenään. Voitele piirakkavuoka ja vuoraa se mannaryyneillä. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä pohjan päälle ensin raparperit ja tämän jälkeen täyte. Paista 225 asteessa 25 minuuttia.