Tänään saapuikin viimeinen SLY lähetys ja tällä kertaa tulikin aivan kotiovelle asti. Eilen olisi jo tullut, mutta en ollut vastaamassa puhelimeen kun postista soittivat.

Ja kyllä meillä oli taas lasten kanssa ihmettelemistä ja ihasteltavaa :) Kaikenlaista mukavaa oli mahtunut ihanaan Marimekon mansikkalaatikkoon.

1656382.jpg

Laatikko sisälsi:
- Iiiihanan Suklaaherkut -kirjan. Tosi herkullisen näkösiä ohjeita, toivottavasti pääsen pian testaamaan.
- Kertakäyttöisiä pursotinpusseja ja 3 tyllaa. Jonkin aikaa on ollutkin hankintalistalla kertakäyttöiset         pussit. Tarpeeseen tuli.
- Pallo- muffinssivuokia. Ihanan värikkäitä. Viimeistään elokuussa synttäreille.
-2 nättiä punaista pinniä. Toinen ei päässyt edes kuvaan asti. Tytöt kiittävät. Samoin kiittävät taas niistä ihanista pehmopaloista :)
- Rakkaudesta ruokaan -lehti. Mukavaa luettavaa, ihania ruokakuvia.
-Nätti hevoskortti. Josta ei kyllä vielä selvinnyt kuka pakettien takana onkaan??? :)
Ja lopuksi vielä termoslaukku, jota en muistanut ottaa mukaan edelliseen kuvaan. Tästä on varmasti hyötyä meidän eväsretkillämme ja automatkoilla. (Kai sitä muuten noin käytetään?)

1656412.jpg

Sydämellinen kiitos sinulle SLY:ni tästä ja muista paketeista joilla olet minua muistanut. Kivaa on ollut olla  mukana ensimmäistä kertaa tässä ringissä.  Ehkä lähden mukaan myös joskus toiste jos ja kun niitä järjestetään.

Edit: 18.6.08 Pehmopaloista on jo kovaa vauhtia ulkona koruja muodostumassa :)
Edit 2.7.08 Salainen leivontaystävänihän oli Piipa Piipan keittiöstä :) Omistuskirjoitus oli kirjoitettu Maittavat Suklaaherkut -kirjan etusivuille, josta sen vasta vihjeen avulla bongasin.