maanantai, 7. heinäkuu 2008
Pikainen jauhelihalasagne
Tämä annos riittää juuri sopivasti meidän kahden aikuisen ja kahden alle kouluikäisen lapsen talouteen yhdellä kerralla syötäväksi.
300 g nauta-sikajauhelihaa
1 sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 lihaliemikuutio
4 dl maitoa
0,5 dl tomaattikastiketta
1 rkl pizzamaustetta
0,25 tl mustapippuria
200 g Farfalle pastaa
Pinnalle juustoraastetta
Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipuli. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, vesi ja liemikuutio. Kiehauta. Lisää maito, tomaattikastike ja mausteet. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Kaada pastat voideltuun uunivuokaan. Kaada jauhelihakastike pastan päälle ja sekoita. Lisää pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia.
Kommentit