Tämä annos riittää juuri sopivasti meidän kahden aikuisen ja kahden alle kouluikäisen lapsen talouteen yhdellä kerralla syötäväksi.

1717146.jpg

300 g nauta-sikajauhelihaa
1 sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 lihaliemikuutio
4 dl maitoa
0,5 dl tomaattikastiketta
1 rkl pizzamaustetta
0,25 tl mustapippuria
200 g Farfalle pastaa
Pinnalle juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipuli. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, vesi ja liemikuutio. Kiehauta. Lisää maito, tomaattikastike ja mausteet. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Kaada pastat voideltuun uunivuokaan. Kaada jauhelihakastike pastan päälle ja sekoita. Lisää pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia.