perjantai, 10. lokakuu 2008
Viili
6 kipollista
1 l maitoa
0,5 tlk viiliä
Lämmitä maito huoneenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon viili. Jaa seos kuuteen kulhoon. Peitä kelmulla. Seisota huoneenlämmössä noin vuorokausi. Siirrä viili jäähtymään viileään.
perjantai, 10. lokakuu 2008
Aito-Maku
AQUASUN:in keittiö
AnuLillin leivonnaiset
Cebicin keittiössä
Chocomum
Elviksen keittiö
Elämän pieniä iloja
Emerald City
Hannan soppa
Hedelmäpommi
Hellapoliisi
HerkkuKirppu
Kanelitytön kakkuparatiisi
Kattila
Kyökkipiika Kati
Makuturisti
Mamsellin maukkaat
Marien ruokaohjeet
Mian kokkailut
Mimmin keittiö
Nokke kokkaa!
Perhe Räsänen
Piipan Keittiöstä
Rouva Täytekakku
Smalpan kokkaukset
Tiikerin kakkuja
Olen vm -75 ja tlhetkellkotitinHeinatulle (03/04) ja Vilttitossulle (08/05). Prinsessojen lissi kokkauksiani ja leipomuksiani maistelee aviomieheni.
Broileriruoat Hyydytetyt kakut ja jäädykkeet Joulu Juomat Jälkiruoat Kahvikakut Kalaruoat Kastikkeet Kasvisruoat Keitot Keitot, kiisselit ja puurot Leivokset ja muffinit Leivät ja sämpylät Liharuoat Makeat piirakat Makkararuoat Naposteltavaa Pastaruoat Piirakat, pitsat ja rieskat Pullat ja pullapohjaiset piirakat SLY Salaatit Tortut ja pikkuleivät Täytekakut ja kääretortut Yleinen
Kommentit