1973090.jpg

300 g makaronia
1,5 l vettä
2 lihaliemikuutiota
400 g jauhelihaa
1 rkl öljyä
1 purkki tomaattipyrettä
2,5 tl pippurisekoitusta
2 tl oreganoa
250 g kasvissuikaleita
Juustokastike:
3 rkl margariinia
0,75 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 tl suolaa
2 dl juustoraastetta
0,5 tl mustapippurirouhetta
Pinnalle:
1 dl juustoraastetta

Keitä makaronit lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä kypsiksi. Ruskista jauheliha ja mausta tomaattipyreellä, pippurisekoituksella ja oreganolla. Sulata rasva kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja puolet maidosta. Sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidot ja anna kiehua pari minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää juustoraaste. Sekoita makaronit, kasvissuikaleet ja jauheliha keskenään. Laita seos vuokaan ja lisää päälle juustokastike. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia.