Pitkään aikaan ei olla syöty muuta maksaruokaa kuin maksalaatikkoa. Nytpä sitten tein tämmöstä broilerinmaksasta. Ihan hyvää oli.

2119266.jpg

300 g pakastettua broilerin maksaa
2 rkl öljyä
pala purjoa
2 rkl vehnäjauhoja
250 g tomaattimurskaa
2 dl vettä
2 tl meiramia
0,5 tl suolaa
0,5 dl ruokakermaa
Koristeeksi persiljaa

Sulata broilerin maksa yön yli. Valuta maksa ja kuivaa talouspaperiin. Paloittele maksa. Viipaloi purjo. Kuumenna paistokasarissa öljy ja ruskista maksapalat. Lisää sekaan purjo ja sekoittele. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada joukkoon tomaattimurska ja vesi. Sekoita ja anna kiehua viisi minuuttia. Maista meiramilla ja suolalla. Lisää lopuksi ruokakerma ja kuumenna. Ripottele pinnalle persiljaa.