Joistakin kakuista, joita olen tehnyt, olen saanut myös kuvan otettua.
Ensimmäiset kuvat ovat esikoiseni 3-vuotissynttäreiltä (03/07). Sukulaisille tehtiin kinuskikakku johon sankari halusi Nalle-Puh hahmon mukaan. Kakusta en muistanut ottaa kuvaa kuin vasta kun sitä oli enää jäljellä pieni pala :( Takana sydänmuotilla tehtyjä kirsikkaleipiä.

1351246.jpg


Kaverisynttäreille tein sankarin toivomuksesta barbie-kakun. Mikään loistava taidonnäyte se ei ollut, mutta hyvälle maistui ja tytöt pitivät kovasti. Tämänkin kakun kuvaus meinasi unohtua, mutta kerkesimpäs kuitenkin... Edessä joku kahvikakku (en millään muista mikä) kinuskikuorrutteella. Ja kakun takana punaherukkatorttu, johon sain kynttilät laitettua.

1351301.jpg


Nuoremman tyttäreni 2-vuotis synttäreille tehty (08/07) Ti-Ti nalle kakku. Hän oli siihen aikaan todella kova Ti-Ti nalle fani :) Tämä oli myös ensi kosketukseni marsipaaniin. Hieman suttuinenhan kakusta tuli ja rusetti olisi voinut olla nätimpi (peitti revenneen marsipaanin ja tekaisin nopeasti). Välissä muistaakseni mansikoita, banaania ja flora vispiä.

1351202.jpg

Minun puolen sukulaisilleni järjestettiin synttärit mummolassa ja siellä tarjottiin perhoskakkua.

1351393.jpg

Tarjolla oli myös pieniä kuningatarpiiraita ja kaupan pakastealtaasta korvapuusteja. Lisäksi pöydässä oli erilaisia keksejä, poppareita ja etualalla oleva Kuningatartorttu.

1351420.jpg