tiistai, 11. maaliskuu 2008
Juustopäällysteinen porkkanakakku
4 kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
0,5 tl suolaa
4 porkkanaa
1,5 dl öljyä
Kuorrutus:
400 g tuorejuustoa
1,5 dl tomusokeria
1 tl vanilliinisokeria
1 appelsiinin mehu
Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Vatkaa sokeri ja kananmuna. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokerivaahtoon porkkanaraaste, kuivat aineet ja öljy. Paista uunin alatasolla 190 asteessa noin 45 minuuttia. Kumoa kakku jäähtyneenä. Sekoita kuorruteen ainekset ja levitä se kakun päälle. Jäähdytä jääkaapissa pari tuntia.
Kommentit