torstai, 20. maaliskuu 2008
Parsakaali-kukkakaalikeitto
1 sipuli
1 rkl juoksevaa rasvaa
400 g parsakaalia
400 g kukkakaalia
2,5 rkl kasvisliemitiivistettä
8 dl vettä
2,5 dl ruokakermaa
1 rucola ruukussa
0,1 tl mustapippuria
Lisäksi
1 rkl juoksevaa rasvaa
4 ruisleipäviipaletta
Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa kattilassa. Huuhtele kaalit, irrota nuput ja lisää kattilaan. Kaada joukkoon vesi ja liemitiiviste. Keitä 25 minuuttia. Lisää joukkoon ruokakerma ja rucola. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta pippurilla ja kuumenna. Valmista krutongit. Leikkaa leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi ja paista ne rapeiksi pannulla rasvassa. Tarjoa krutongit keiton kera.
Kommentit