1774818.jpg

1 pkt nakkeja
2 porkkanaa
2 sipulia
2 rkl öljyä
4 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 pss herne-maissi-paprikaa
2 valkosipulin kynttä
125 g sulatejuustoa
paprikajauhetta
persiljaa

Raasta porkkanat, leikkaa sipulit renkaikis ja viipaloi nakit. Ruskista nakkeja hetki wokissa ja nosta ne tämän jälkeen lautaselle. Lisää öljyä pannulle ja kuullota sipulit ja porkkanaraaste. Lisää vesi ja liemikuutio. Sekoita ja hauduta kymmenen minuuttia. Lisää herne-maissi-paprika ja puristetut valkosipulin kynnet. Hauduta pari minuuttia. Lisää sulatejuusto ja sekoita niin että juusto sulaa. Mausta paprikalla ja lisää nakkipalat. Ripottele pinnalle silputtu persilja.