lauantai, 26. huhtikuu 2008
Makkara-makaronivuoka
2 dl pätkäspagettia
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
pala selleriä
2 rkl rasvaa
1 prk tomaattimurskaa
1/2 tl yrttisuolaa
1/2 tl oreganoa
200 g lenkkimakkaraa
Kastike:
3 dl maitoa
1 rkl rasvaa
3 rkl vehnäjauhoja
1 dl juustoraastetta
2 maustemittaa suolaa
1 maustemitta valkopippuria
Keitä spagetti. Hienonna sipulit ja raasta selleri. Pilko makkara. Ruskista sipuli ja selleri pannulla rasvassa. Lisää tomaattimurska, makkara ja mausteet. Hauduta kymmenisen minuuttia. Laita puolet spagetista voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää päälle makkarakastike. Lisää loput spagetit. Sekoita kattilassa maito, rasva ja jauhot. Kiehauta seos samalla sekoitellen. Lisää juustoraaste ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Kaada kastike vuokaan spagetin päälle. Ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä 225 asteessa 25 minuuttia.
Kommentit