***


1656354.jpg

1 rkl öljyä
700 g naudanpaistia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 tl inkivääriä raastettuna
400 g tomaattimurskaa
1 prk kookosmaitoa
1 tl suolaa

Mausteseos:
2 rkl öljyä
2 tl jauhettua korianteria
1 tl mustapippuria
1 tl kardemummaa
1 tl kuminaa
3 neilikkaa
0,5 kanelitanko murennettuna

Kuutioi liha. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihat siinä. Murskaa ja sekoita mausteet. Kuumenna öljy padassa, lisää mausteseos ja hauduta mausteita 3 minuuttia. Lisää lihapalat pataan. Lisää tomaattimurska, sipulit, inkivääriraaste ja kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi. Vähennä lämpöä ja hauduta välillä sekoittaen tunnin verran. Mausta lopuksi suolalla.