Tänään tein jälkkäriksi todella herkullista ja suussa sulavaa mutakakkua. Tämän teko on ollut myös pitkään mielessä ja nyt sen toteutin. Suklaana käytin Sly:ltä saatua Fazerin tummaasuklaata ja lisäksi kaappiin jäänyttä leivontasuklaata. Mies sanoi, ettei varmaan pidä kakusta, koska se on raakaa sisältä. Toisin kuitenkin kävi :) Oli kuulemma tosi hyvän makuista ja voi tarjota vieraillekin.

****1/2

1461391.jpg

Toi sisusta on tosi hyvän makusta
1461402.jpg

2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
200 g tummaa suklaata
4 kananmunaa
2 dl sokeria

Mittaa ja sekoita jauhot keskenään. Sulata margariini kattilassa ja lisää suklaa paloja sekaan sulamaan. Sekoita seosta. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna-sokerivaahtoon jauhoja ja suklaa-rasvaseosta vuoronperään. Sekoita taikina. Kaada taikina kaakaolla jauhotettuun irtopohjaiseen vuokaan. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia. Koristele tomusokerilla.