*****
Lisäkkeenä oli vihersalaattia (jääsalaattia, fetaa, tomaattia) sekä spagettia.
500 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1/2 rkl öljyä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 rkl piparjuuritahnaa
1 rkl sinappia
1 rkl chiliketsuppia
Kastike:
1 pss Ruskea kastike -aineksia
1 prk smetanaa
1 maustekurkku
2 tomaattia
persiljaa
Hienonna sipuli ja kypsennä mikroaaltouunissa täysteholla pari minuuttia. Sekoita kaikki ainekset jauhelihan joukkoon tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta öljytyin käsin pieniä lihapyöryköitä 30 kappaletta. Paista pyörykät pannulla kauniin ruskeiksi. Valmista kastike paistokasarissa pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita joukkoon suikaloitu maustekurkku ja smetana. Lisää kastikkeeseen lopuksi lihapyörykät ja kuutioidut tomaatit. Kuumenna ja hienonna pinnalle persiljaa.
Kommentit