Onko siitä jo 4-vuotta kun ihana esikoisemme syntyi sulostuttamaan meidän arkisia päiviä? Aika kuluu kyllä todella nopeasti. Lapsista sen erityisesti huomaa. Tänään on satanut koko päivän lunta välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän. Neljä vuotta sitten ei ihan näin paljon enää lunta ollut maassa, mutta jäälle pääsi kyllä vielä kävelemään. Siitä sitten viikon päästä olikin jo täysi kevät. Saas nähä miten tänä vuonna...

Viikonloppu menikin nopeasti synttäreitä järjestellessä ja juhliessa. Sunnuntaina kävi ensin muutama lapsikaveri ja sen jälkeen tulivat mummot käymään. Lahjat olivat mieluisia ja kaikista kivointa oli kavereitten kanssa leikkiminen. Melkoinen vilske välillä tyttöjen kesken kävikin. Eräs kaveri tokaisi: "Nämä on kivoimmat synttärit missä oon ollut." Lämmitti kyllä minunkin mieltä tämä sanonta. Tarjottavaa oli taas kerran vähän liikaakin, mutta olipahan hyvä syy kutsua naapuri tänään kahveille ja kerrankin oli tuoretta leivonnaistakin tarjottavana.

Kukkakakun tein tyttären toivomuksesta ja samoin suklaamuffinssit.  Näihin laitan reseptiä ja kuvaa myöhemmin kunhan saan kuvat purettua kameralta. Muita tarjottavia oli rahkapiirakka, mokkapalat, keksejä, suolatikkuja, nallesipsejä, coctailpiirakat ja viinirypäleet.

Tämä päivä onkin sitten mennyt Lego prinsessalinnan kanssa touhutessa ja muita lahjoja ihmetellessä.