perjantai, 19. joulukuu 2008
Englantilainen hedelmäkakku
225 g margariinia
2,5 dl sokeria
4 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
6 dl sekahedelmiä
0,5 dl mantelirouhetta
6 kirsikkaa
Leikkaa sekahedelmiä 6 dl verran pieniksi paloiksi. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita hedelmäpalojen joukkoon mantelirouhe ja puolitetut kirsikat. Ripottele 1,5 rkl jauhoja joukkoon ja sekoita. Lisää hedelmäpala- ja jauho-leivinjauheseos taikinaan ja sekoita. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa 1,5 tuntia. Ja tämä kakkuhan tunnetusti paranee vaan vanhetessaan.
Kommentit