torstai, 1. toukokuu 2008
Lohiwrapit ja tonnikalasalaatti
Wrapit:
6 kpl wraptortilloja
tomaattia
kurkkua
salaattia
150 g kylmäsavulohiviipaleita
Kastike:
1 prk kermaviiliä
150 g juustoraastetta
1 tl sitruunapippuria
Pilko tomaatit ja kurkut, revi salaatinlehdet. Kuumenna tortillat ohjeen mukaan mikroaaltouunissa. Jaa ainekset tortilloille. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja lisää täytteen päälle. Rullaa tortillat ja kääri ne lautasliinoihin.
Tonnikalasalaatti:
2 dl pitkäjyväistä riisiä
6 dl vettä
0,5 rkl kalaliemitiivistettä
2 tlk tonnikalaa
200 g pakasteherneitä
1 jääsalaatti
1 kurkku
2 dl tilliä
Kastike:
1,5 dl ranskankermaa
100 g Creme Bonjour Mustapippuri-tilliä
0,5 dl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
Keitä riisi kypsäksi liemitiivisteellä maustetussa vedessä. Jäähdytä. Valuta tonnikala ja sulata herneet. Huuhtele ja suikaloi kurkku ja salaatti. Hienonna tilli. Yhdistä kaikki aineet salaatiksi. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarjoa kastike erikseen.
Kommentit