Tänään esikoinen kävi hakemassa postin. Näin kun hän käveli olkkariin punainen kirjekuori kädessä. Kysyin, kenelle kirje on. "En tiedä, mutta mää avaan tän." "Näytä äitille." Kirjeessä luki nimeni sekä lähettäjänä SLY. Annoin luvan avata kirjeen ja sieltä tuli ilmapalloja ja nätti mehiläiskortti vapputerveisten kera. Jouduin tietysti heti puhallushommiin ja kaikki pallot tuli täytettyä. Ja poskilihaksille töitä... Kiitos SLY kivasta yllätyksestä ja HAUSKAA VAPPUA myös sinulle!

Kuvasta ei taida ihan kaikki kirjeessä olleet pallot löytyä. Ainakin yksi keltainen oli mennyt kuvauksen ajaksi piiloon tuolin taakse ja yksi sininen puhaltamaton pallo löytyi nojatuolista.
1510266.jpg

Tytöt ihmettelivät yhtä mukana ollutta "makkarapalloa" ja päättivät lopulta antaa pallon minulle :) Ei ollut pallon muoto kummankaan mieleen. Sainpahan minäkin ainakin yhden ilmapallon itselleni.

Käytiin me esikoisen kanssa vähän keskusteluakin salaisesta ystävästäni :) Tyttö sanoi: "Sillä taitaa olla omiakin lapsia." "Tiedätkö sinä äiti minkänäköinen sinun ystävä on?" "En tiedä." "Onkohan sillä kihara tukka?"