2193630.jpg

Taikina:
2 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
4 dl vehnäjauhoja
3 rkl oliiviöljyä
0,5 tl suolaa
1 tl pitsamaustetta
1 dl kaurahiutaleita
Täyte:
500 g tomaattimurskaa
1 rkl pitsamaustetta
pätkä kesäkurpitsaa
100 g keittokinkkua
kirsikkatomaatteja
Emmental-Mozzarellajuustoraastetta

Lämmitä vesi 42 asteeseen. Sekoita kuivahiiva jauhoihin. Sekoita veteen öljy, mausteet, kaurahiutaleet ja hieman jauhoseosta. Alusta loput jauhot taikinaan niin että taikinasta tulee tasaista. Peitä liinalla ja kohota lämpimässä. Kaaviloi taikina ja ota taikinasta esim. lasia apuna käyttäen pyöreitä ympyröitä. Valuta tomaattimurska ja sekoita pitsamauste sen joukkoon. Jaa tomaattiseos pitsaympyröille. Viipaloi kesäkurpitsa. Leikkaa keittokinkusta suikaleita. Laita pitsojen päälle kesäkurpitsa viipaleet, päälle keittokinkusuikale ja kirsikkatomaatin puolikas. Ripottele vielä päälle pitsamaustetta ja juustoraastetta. Paista 225 asteessa reilu 10 minuuttia.