Muhennoksen kera söimme kotletteja jotka sopivatkin todella hyvin yhteen. (Kotletit eivät kyllä ole kasvisruokaa, mutta olkoon tämä kuitenkin tässä kategoriassa :) )

1931445.jpg

800 g keräkaalia
vettä
suolaa
Kastike:
3 rkl margariinia
3 rkl vehnäjauhoja
1,5 dl kaalin keitinlientä
3 dl maitoa
1 tl suolaa
valkopippuria
persiljaa
0,25 tl jauhettua muskottipähkinää

Suikaloi kaali. Keitä kaalia suolavedessä 15 minuuttia. Valuta kaalit ja ota osa liemestä talteen. Pidä kaali lämpimänä. Valmista kastike. Kiehauta rasva ja jauhot. Lisää sekaan vähitellen keitinliemi ja maito. Keitä kymmenen minuuttia. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää kaali kastikkeeseen ja kuumenna kiehuvaksi. Ripottele vielä pinnalle muskottia ja persiljaa.