sunnuntai, 4. toukokuu 2008
Barbecue vartaat ja vesimeloni-kurkkusalsa
****1/2
Tässä kuvassa vartaat juuri grilliin aseteltuna
Ja tämmöinen annoksesta tuli lopulta:
Barbecue vartaat:
1 kg porsaan kassleria palana (maustamatonta)
3 punasipulia
2 paprikaa
400 g kesäkurpitsaa
grillikastiketta
Kuutioi liha sekä lohko sipulit, paprika ja kesäkurpitsa. Pujota lihaa ja kasviksia vuorotellen vartaisiin. Grillaa. Sivele vartaita grillikastikkeella koko paiston ajan.
Vesimeloni-kurkkusalsa:
1 sitruuna
1 kg vesimelonia kuorineen
150 g kurkkua
2 rkl persiljaa
1/4 dl jalapeno viipaleita hienonnettuna
1/4 tl suolaa
1/2 rkl sokeria
mustapippuria myllystä
Kuori sitruuna ja kuutioi se pieniksi kuutioiksi. Kuori meloni ja kuutioi se sekä kurkku. Yhdistä sitruuna, meloni ja kurkku. Lisää joukkoon loput aineet. Anna maustua.
Sinappikastike:
150 g Creme Fraichea
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1 rkl sinappia
mustapippuria myllystä
Sekoita aineet keskenään.
Kommentit