perjantai, 18. huhtikuu 2008
Rukiinen Caesar-salaatti
2 Romaine -salaattia ruukussa
4 ruisleipäviipaletta
1,5 rkl juoksevaa rasvaa
300 g broilerin suikaleita
1 tl paprikajauhetta
0,5 tl valkosipulista yrttimausteseosta
30 g parmesaanijuustoa
Kastike:
0,75 dl majoneesia
0,2 dl rasvatonta maitoa
0,25 tl pippurisekoitusta
1 valkosipulinkynsi
Huuhtele ja revi salaatit. Leikkaa ruisleivät kuutioiksi ja paahda kuutioita rasvassa. Ruskista maustamattomat broilerinsuikaleet rasvassa pannulla ja paista 5-10 minuuttia. Mausta paprikajauheella ja yrttimausteseoksella. Leikkaa parmesaani lastuiksi. Sekoita salaattikastikkeen aineet keskenään. Asettele salaattiainekset ja kastike valmiiksi annoksiksi lautasille.
Kommentit