Tämän päivän ruokana olikin oikeaa herkkua. Nam! Lasten mielestäkin oli tosi maukasta, tosin ilman lisäkkeitä. Puolukkahillo meni mieluummin leivän päälle :)

1410801.jpg

480 g poronkäristyslihaa
3 rkl juoksevaa rasvaa
100 g pakastettuja sipulikuutioita
2,5 dl ruokakermaa
1 rkl vasikkaliemitiivistettä
100 g Creme Bonjour pippuriseos -tuorejuusto

Ruskista poronliha rasvassa paistokasarissa. Lisää joukkoon sipuli ja kuullota hetki. Sekoita joukkoon ruokakerma, liemitiiviste ja tuorejuusto. Tarkista maku. Hauduta 10 minuuttia.

Poronkäristyksen kanssa tarjosin perunamuusia (X-tran valmista, laiskotti sen verran lumitöitten jälkeen), puolukkahilloa ja suolakurkkuja.