tiistai, 26. elokuu 2008
Kanttarellikeitto
1 l kanttarelleja
40 g margariinia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
0,5 tl sokeria
0,5 tl suolaa
4 dl maitoa
2,5 dl ruokakermaa
1 kasvisliemikuutio
10 viherpippuria
80 g koskenlaskijajuustoa
Paista kanttarellit pannulla ilman rasvaa pienellä lämmöllä niin että niistä haihtuu ylimääräinen kosteus. Kuumenna margariini. Lisää sipulit, ripottele päälle suola ja sokeri. Kuullota sipuleita viitisen minuuttia. Lisää sienet ja maito vähitellen. Lisää kasvisliemikuutio ja murskatut pippurit. Sekoita joukkoon kerma ja anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Lisää lopuksi juusto ja kuumenna niin että juusto sulaa. Nauti keitto paistettujen leipäkuutioiden kera.
Kommentit