Suolaiseksi palaksi valittiin tällä kertaa tomaatti-valkosipulipatongit. Hyviä! Ohje on otettu Kirsin Keittiöstä. Tehtiin kaksinkertaisena ja kaikki meni.

 

 

1 pkt (2 kpl) Esipaistettuja patonkeja

3 tomaattia

3 valkosipulinkynttä

1/4 sipulia

öljyä

suolaa

basilikaa

75 g juustoraastetta

 

Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Hienonna sipuli ja lisää tomaattien joukkoon. Puserra joukkoon myös valkosipulit. Lorauta mukaan öljyä ja hieman suolaa ja basilikaa.

Halkaise patongit ja levitä täytettä patonkien päälle. Ripottele juustoraastetta ja paista 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

 

Lapsille tehtiin tomaatti-kinkkupäällysteisiä patonkeja, jotka kuorrutettiin juustoraasteella.